MUTFAĞIMIZ

ARADIĞIM LEZZETLER….

Tranquilla Nehir Evi mutfağında harikalar yaratmaya devam ediyor. 

Tranquilla’da güne uzun ve keyifli kahvaltılarla başlanıyor. Tümüyle doğal ürünler ile hazırladığımız kahvaltımızda  peynirlerimiz Manyas ve Küçükkuyu’dan, zeytinlerimiz Ayvalık’tan, balımız Datça’dan, ekmeğimiz kendi fırınımızdan, tereyağımız Kandıra köylerinden temin ediliyor. Taze köy yumurtası, koruk suyu, portakal, nar, mandalina ile hazırlanan taze içecekler, fırından yeni çıkmış poğaçalar, kızarmış köy ekmeğine eşlik eden ev yapımı reçeller mutfağımızdan, yazın domates, biber, marul  ve otlarımız ise bahçeden.

Akşam üstleri ustamızın elinden leziz ev yapımı poğaçalar, börekler kurabiyeler eşiliğinde nehir kıyısında çay keyfimize doyum olmuyor.

Akşam yemeğimizde Ege’nin lezzetlerini, Karadeniz’in yerel tatları ile  buluşturan mutfak ekibimiz, Türk Mutfağı’nın özlediğimiz özel tatlarını büyük bir titizlik ve ustalıkla sunuyorlar. Akşam menümüzde sırası ile çorba, en az 4 çeşit olmak üzere günün meze ve zeytinyağlıları, ana yemek seçeneklerimiz ve günün tatlıları yer alıyor.

Bakalım sezonda menümüzde neler var?